Zingen en kanker

Zingen voor je leven

Heb jij te maken (gehad) met kanker en wil je ervaren wat zingen voor jou kan doen in jouw herstel? Neem dan contact met me op voor een speciale sessie vanuit deze context. Ik ondersteun je in het contact maken met wat er in jou is aangeraakt door dit proces, wat er uit wil, wat gehoord wil worden. Voel je dat je dit wel zou willen maar merk je gelijk spanning op? Zet dan juist deze stap. In die spanning zit jouw urgentie!

Vanaf 16 februari 2024 zing ik maandelijks samen met gasten van het Ipsos Huis in Haarlem Schalkwijk om 13.30 uur. Mocht je hier belangstelling voor hebben laat het me dan weten via info@marijkelucassen.nl of bel me: 0623868169

Individuele sessie stembevrijding , Zangmiddagen en Workshops Stembevrijding

Zangmiddag Geef je stem de ruimte!

Op zondagmiddagen verzorgen Marijke & Jacobien (beide Stembevrijders), een middag stem bevrijdend zingen. Jouw stem ten volle laten klinken. 

We beginnen met bewust je adem en lichaam voelen en het verkennen van onze stem. Daarna gaan we lekker heel veel zingen. We nemen je hier stap voor stap in mee. Mantra’s, wereldliedjes, eenvoudige teksten en prachtige melodieën die je raken en die we herhalend zingen.

Tijdens het zingen ga je op zoek naar de ruimte in jezelf. Wat kun je daarin ervaren en waarnemen. Het gaat er niet om dat je goed of vaak zingt, het gaat er om dat je een verlangen voelt jezelf te willen uiten, je stem te laten horen en jouw eigen ruimte wilt ontdekken. Samen zingen is verbindend, bevrijdend en boost jouw levensstroom. We nemen je daarin van harte mee, uitnodigend en liefdevol. Zie ook agenda van Bewust Haarlem. Opgeven vooraf is gewenst in verband met beperkt aantal plaatsen.

Data:  Zondag 11 februari , 24 maart, 14 april, 26 mei en 23 juni 2024       

Locatie; Muziekschuur in Bloemendaal, Donkerelaan 55

Tijd:  Start 14.00 tot 16.30 uur (koffie en thee zijn aanwezig, inloop vanaf 13.45 uur)

Kosten: € 20,00 p.p. (graag contant meenemen)