Zingen en kanker

Zingen voor je leven

Heb jij te maken (gehad) met kanker en wil je ervaren wat zingen voor jou kan doen in jouw herstel? Neem dan contact met me op voor een speciale sessie vanuit deze context. Ik ondersteun je in het contact maken met wat er in jou is aangeraakt door dit proces, wat er uit wil, wat gehoord wil worden. Voel je dat je dit wel zou willen maar merk je gelijk spanning op? Zet dan juist deze stap. In die spanning zit jouw urgentie! Mail naar info@marijkelucassen.nl of bel me: 0623868169

Individuele sessie stembevrijding en Workshops

Workshop Ontdek de ruimte in jouw stem!

Op zondagmiddag 29 oktober verzorgen Marijke & Jacobien (beide Stembevrijders), een middag stembevrijdend zingen. Jouw stem ten volle laten klinken met als thema Ruimte: Zing erover, vergroot je ruimte, ontdek en ervaar de beweging van binnen naar buiten. 

We beginnen met bewust je adem en lichaam voelen en het verkennen van onze stem. Daarna gaan we lekker heel veel zingen. We nemen je hier stap voor stap in mee. Mantra’s, stukjes uit bekende popliedjes, wereldliedjes. Eenvoudige teksten en prachtige melodieën die je raken.

Tijdens het zingen ga je op zoek naar de ruimte in jezelf. Wat kun je daarin ervaren en waarnemen. Het gaat er niet om dat je goed of vaak zingt, het gaat er om dat je een verlangen voelt jezelf te willen uiten, je stem te laten horen en jouw eigen ruimte wilt ontdekken. Samen zingen is verbindend, bevrijdend en boost jouw levensstroom. We nemen je daarin van harte mee, uitnodigend en liefdevol.

Locatie; Muziekschuur in Bloemendaal

Datum: Zondag 29 oktober 2023

Tijd: 13.00 inloop. Start 13.30 tot 16.30 (koffie en thee zijn aanwezig)

Kosten: € 17,50 p.p. (graag contant meenemen)